Affärsmäklare Stockholm

Hitta affärsmäklare
Affärs mäklare

Vill du sälja eller köpa en affär i Stockholm? Att köpa en affär är inte det allra lättaste. Stora summor pengar står på spel, det vet vi och förstår att det inte är det lättaste att köpa en affär i Stockholm på egen hand. Det är därför som vi på Fallai & Partners finns till, vi är affärsmäklare i Stockholm och sammanför vi den som vill köpa en affär och den som vill sälja sin affär.

Vi ser till så att båda parter får möjligheten att göra ett bra köp av affär i Stockholm. I vår roll som affärsmäklare i Stockholm ser vi till så att den rätta affärsköparen och den rätta affärssäljaren kan träffas. Vi är med er hela vägen från det första möter där ni kan ta reda på om det finns förutsättningar för ett affärsköp till att ett affärsköp bli av. När vi är med som i processen, är vi garanten för seriositeten av affärsköpet. Vi ser till att ingen blir lurad, att säljaren är den rätta affärsinnehavaren och att affärsköparen har krediter nog för ett affärsköp.

God kännedom om affärsmäkleri

Vi försöker alltid sammanföra de rätta parterna med varandra. Det innebär att vi som är affärsmäklare i Stockholm först och främst tar reda på vilka era önskemål är, vilket gäller båda parter. Vilken slags affär är du som är affärsköpare intresserad av? Vilket är ditt villkor som är affärssäljare? När vi har tagit reda på allt det så försöker vi matcha er med rätt partner. Vi tar reda på vad marknaden är för affärsköp, vilka summor som är rimliga för en affärsförsäljning. Med oss som er affärsmäklare i Stockholm kan du vara trygg!

Din lokala affärsmäklare i Stockholm

Om det är så att du vill sälja din affär och (förstås) vill få ut så mycket som det bara är möjligt vid en försäljning, bör du anlita oss, som är erfarna affärsmäklare i Stockholm. Vi har arbetat med mäkleri av affärer i Stockholm ända sedan 33 år tillbaka i tiden. Med den långa erfarenheten känner vi mycket väl till alla villkor och förutsättningar för en framgångsrik affär i Stockholm. Vi som arbetar som affärsmäklare i Stockholm har alla en gedigen ekonomisk utbildning i marknadsföring, försäljning, redovisning och administration. Så när du behöver en affärsmäklare i Stockholm som du kan lita på och vara trygg med så ska du anlita oss

Behöver du få en värdering på din verksamhet eller fastighet?

Vi hjälper dig gärna med en värdering