Affärsmäklare i Stockholm

Vill du sälja eller köpa en affär? Med hjälp av oss som affärsmäklare i Stockholm kan vi se till att göra processen att köpa en affär betydligt enklare. Stora summor pengar står på spel, det vet vi och förstår att det inte är det lättaste att köpa en butik på egen hand. Det är därför som vi på Fallai & Partners finns till, vi är affärsmäklare i Stockholm och sammanför vi seriösa säljare till rätta köpare.

Affärs mäklare

Sälja affär i Stockholm

Om du överväger att sälja din affär eller butik i Stockholm finns det flera viktiga steg att ta för att göra en framgångsrik affär:

  1. Förberedelse: Innan du påbörjar försäljningsprocessen bör du förbereda din affär eller butik för försäljning. Det kan innebära att se över och förbättra inventeringen, ordna med ekonomiska dokumentationen och se till att lokalen är i gott skick. Detta hjälper till att skapa en positiv bild av din verksamhet för potentiella köpare.

  2. Värdering: Tillsammans med oss, ser vi till att man sätter ett realistiskt försäljningspris för din affär eller butik. Vi värderar alltid med beaktning av  verksamhetens ekonomiska resultat, tillgångar, geografiskt läge och andra faktorer som påverkar värdet.

  3. Marknadsföring: Vi tar fram en  marknadsföringsstrategi för att nå ut till potentiella köpare. Dessutom nyttjar vi vårt breda kontaktnätverk för att så effektivt som möjligt nå ut till rätt köpare.

  4. Konfidentialitet och sekretess: Många önskar att hålla försäljningen diskret, vilket vi självklart kan förhålla oss med. Genom att upprätthålla konfidentialiteten och endast dela information med seriösa köpare. Detta hjälper till att skydda din affärsintegritet och undvika störningar i driften under försäljningsprocessen.

  5. Förhandlingar: När vi  hittat intresserade köpare är genomför vi noggrann bedömning och urskiljer seriösa och kvalificerade parter att förhandla med. Förhandlingar om försäljningsvillkor, betalningssätt samt överlämningsperiod hanteras med hjälp av oss på ett professionellt sätt.

  6. Juridik: Vi ser till upprätta och granska avtal och dokumentation för försäljningen. Det är viktigt att säkerställa att alla juridiska aspekter, inklusive överföring av kontrakt och licenser, hanteras korrekt och i enlighet med tillämplig lagstiftning.

I vår roll som affärsmäklare i Stockholm ser vi till så att den rätta affärsköparen och den rätta affärssäljaren kan träffas. Vi är med er hela vägen från det första möter där ni kan ta reda på om det finns förutsättningar för ett affärsköp till att ett affärsköp bli av. När vi är med som i processen, är vi garanten för seriositeten av affärsköpet. Vi ser till att ingen blir lurad, att säljaren är den rätta affärsinnehavaren och att affärsköparen har krediter nog för ett affärsköp.

Affärer till salu i Stockholm

Om du som köpare är ute efter att hitta er första eller nästa butik eller affär så kan vi vara hjälpsamma med att hitta rätt.

Sitter ni på en idé hur ni vill att lokalen ska se ut, har tankar på storlek  eller vilket område ni vill vara verksamma men vet inte riktigt hur ni ska gå tillväga? Då kan vi på Fallai och Partners vara hjälpsamma och guida er rätt, samt ta hjälp av vårt existerande nätverk för att hitta rätt affär för er. 

Här kan ni se våra nuvarande affärer till salu. Här redovisar vi inte samtliga affärer/butiker, då vissa är planlagt längre fram eller kräver extra sekretess.

Behöver du få en värdering på din affär?

Vi hjälper dig gärna med en korrekt värdering, uppbackad av statistik och erfarenhet

Därför ska ni anlita Fallai&Partners

God kännedom om affärsmäkleri

Vi försöker alltid sammanföra de rätta parterna med varandra. Det innebär att vi som är affärsmäklare i Stockholm först och främst tar reda på vilka era önskemål är, vilket gäller båda parter. Vilken slags affär är du som är affärsköpare intresserad av? Vilket är ditt villkor som är affärssäljare? När vi har tagit reda på allt det så försöker vi matcha er med rätt partner. Vi tar reda på vad marknaden är för affärsköp, vilka summor som är rimliga för en affärsförsäljning. Med oss som er affärsmäklare i Stockholm kan du vara trygg!

Din lokala affärsmäklare i Stockholm

Om det är så att du vill sälja din affär och (förstås) vill få ut så mycket som det bara är möjligt vid en försäljning, bör du anlita oss, som är erfarna affärsmäklare i Stockholm. Vi har arbetat med mäkleri av affärer i Stockholm ända sedan 33 år tillbaka i tiden. Med den långa erfarenheten känner vi mycket väl till alla villkor och förutsättningar för en framgångsrik affär i Stockholm. Vi som arbetar som affärsmäklare i Stockholm har alla en gedigen ekonomisk utbildning i marknadsföring, försäljning, redovisning och administration. Så när du behöver en affärsmäklare i Stockholm som du kan lita på och vara trygg med så ska du anlita oss