Restauranger, Caféer, Hotell, Lokaler

Vi har sedan 1989 samlat på oss massor med erfarenhet av att förmedla olika typer av affärsrörelser. Man kan gott säga att vi är experter på detta. Titta gärna in på våra referenser eller tidigare objekt för mer information, eller kontakta oss så hjälper vi er vidare!

butikslokal mäklare
restaurangmäklare
Förmedling av Restauranger, Caféer, Hotell, Lokaler

Funderar du på att antingen sälja eller köpa en restaurang i Stockholm? Då är du välkommen till Fallai & Partners som är restaurang mäklare i Stockholm. Fallai & Partners kom på ett tidigt stadium att nischa in sig som rörelsemäklaren att vända sig till inom café-, restaurang och hotell branchen. Under flera av de större etableringar och överlåtelser som skedde under de närmaste åren var Fallai & Partners med att sammanföra Köpare och Säljare.

Som restaurang mäklare i Stockholm är vår roll att sammanföra köpare och säljare med varandra, för att båda ska kunna göra en bra affär som båda blir nöjda med. Även om det finns skillnader att sälja en lokal, hotell eller café, så är grunden samma och vi kan garantera er en gedigen samt väl genomförd process både för säljare samt köpare.

I bagaget har företagets representanter gedigna utbildningar samt mångårig erfarenhet inom både marknadsföring, försäljning, redovisning och administration.

Har du kanske gått i tankarna att du skulle vilja äga ett mysigt café i Stockholm? I så fall är det bättre att anlita oss på Fallai & Partners som är din cafémäklare Stockholm. Även om du ser ett trevligt café är det tyvärr inte så enkelt att kliva in och fråga om du kan köpa det.

Oavsett om du agerar som köpare eller säljare så kan vi hjälpa dig vidare. Se våra nuvarande objekt på https://www.fallaipartners.se/objekt 

Nedan finner du våra ett axplock av våra sålda objekt och framförallt objekten som finns tillgängliga.

Vill du veta mer om våra olika områden?

Behöver du få en värdering på ditt café eller restaurang?

Vi hjälper dig gärna med en värdering