Cafémäklare Stockholm

Som cafémäklare i Stockholm sammanför vi köpare och säljare med varandra. Vi hjälper båda parter att göra ett bra köp. Vår roll som café mäklare i Stockholm är att helt enkelt få köpare och säljare att träffas för ett viktigt och förutsättningslöst första möte, då ni kan ta reda på om det finns några förutsättningar för ett caféköp. Skulle ni komma överens om villkoren för ett caféköp så hjälper vi er med alla transaktioner och allt pappersarbete.

 

Vi är cafémäklare i Stockholm och vår uppgift är att koppla samman köpare och säljare för att underlätta en lyckad affär. Vår målsättning är att båda parter ska göra en bra affär. Genom att agera som mellanhand ser vi till att köpare och säljare har möjlighet att träffas för varsitt viktigt och avslappnat första möte och visning av cafét i fråga. Där kan ni utvärdera om det finns potential för en caféförsäljning och som köpare potentialen i ett köp.

Om man sedan kommer överens om villkoren för en affär, tar vi hand om alla transaktioner och det administrativa pappersarbetet.

Café mäklare stockholm

Köpa café i Stockholm?

Har du länge tänkt att du skulle vilja äga ett mysigt café i Stockholm? Även om du ser ett trevligt café är det inte bara att stega in och fråga om du kan köpa det. I så fall är det bättre att anlita oss på Fallai & Partners som är din café mäklare i Stockholm.

Café till Salu i Stockholm

Om du är intresserad av vilka caféer vi förmedlar just nu och vilka som finns till salu i Stockholm kan du klicka dig vidare till våra objekt. Här ser du vilka caféer som går att köpa just nu, men även tidigare sålda objekt.

Hyra eller köpa

Vi tar hand om försäljningar av caféer primärt, men kommer även över lösningar där man går in som hyresgäst.

Vi har en lång och bred erfarenhet av förmedling av caféer i framförallt Stockholm och kan försäkra er om att affärer genom oss går på rätt sätt.

Om ni har en dröm att äga ett café i ett visst område, men inte hittar eller vet vart ni ska vända er för att komma över en lokal kan ni alltid kontakta Fallai&Partners och låta oss sköta prospekteringen.

Anlita cafémäklare i Stockholm

För att maximera försäljningsvärdet av ditt café bör du välja Fallai & Partners – erfarna cafémäklare i Stockholm. Med 33 års branscherfarenhet har vi en gedigen kunskap om den stockholmska marknaden och är väl insatta i de villkor och förutsättningar som caféägare står inför i Stockholm.

Utöver vår omfattande erfarenhet som cafémäklare i Stockholm har vi också ekonomisk utbildning inom områden som marknadsföring, försäljning, redovisning och administration. Med oss som trygga partner kan du vara säker på att få ut det bästa av din caféförsäljning.

Vad kostar det att anlita cafémäklare?

När vi på Fallai&Partners går in i ett avtal med en säljare ser vi till att det är väldigt tydligt vilket typ av arvode vi tar och hur villkoren ser ut.

Kostnaden för att anlita en cafémäklare kan variera beroende på flera faktorer, specifika tidskrav, geografiska området, summan för specifika affären och framförallt vad vi kommer överrens om.

Vanligtvis tar vi som cafémäklare ut en provisionsavgift som baseras på försäljningspriset för caféet.

Det är bäst att kontakta oss, för att boka ett förutsättningslöst första möte, där vi värderar caféet och ger er en offert. Därmed får ni våra beräkningar kring priset, våra kostnader och specifika villkor.

Det är också viktigt att komma ihåg att det kan finnas andra kostnader eller avgifter som är förknippade med försäljningen, såsom juridiska avgifter eller reklamkostnader. Allt detta kan ni vara trygga med att vi kartlägger tidigt och på ett tydligt sätt.

Diskreta - för dig som säljare

café mäklare i stockholm

Fallai & Partners är dedikerade till att skydda säljares integritet och agerar med högsta grad av diskretion när det gäller försäljning av caféer. Vi förstår att det kan vara viktigt för säljare att hålla information om försäljningen konfidentiell, och vi arbetar aktivt för att säkerställa detta.

Vi använder oss av stränga konfidentialitetsåtgärder och tar extra försiktighet för att skydda säljares identitet och affärsinformation. Vi hanterar noggrant all kommunikation och dokumentation för att säkerställa att endast seriösa och kvalificerade köpare får tillgång till relevant information om caféet.

Vårt mål är att säkerställa att försäljningsprocessen utförs smidigt och effektivt samtidigt som vi skyddar säljares intressen. Vi strävar efter att upprätthålla en hög standard av professionalitet och diskretion genom hela processen, vilket ger säljare förtroendet och tryggheten att deras caféförsäljning hanteras på ett pålitligt och diskret sätt av Fallai & Partners.

Hur gör man med anställda?

Först och främst så finns det massor med försäljningar där man låter personal ingå i förmedlingen. Alltså att personalen som arbetar på cafét idag, får jobba kvar med den nya ägaren.

När man säljer ett café är det viktigt att ta hänsyn till de anställda och se till att deras intressen och rättigheter skyddas.

Samråd med köparen

Vi hjälper er att diskutera fram en lösning som passar alla parter med den potentiella köparen om de är intresserade av att behålla befintlig personal. Detta kan vara en viktig faktor för att säkerställa en smidig övergång.

Information om personal: En viktigt del är att man tillhandahåller relevant information om de anställda till köparen, inklusive deras befattningar, löner och anställningsvillkor. Detta hjälper köparen att fatta informerade beslut om personalens framtid.

Upprätthålla arbetsvillkor: Vi kan assistera i de frågor kring arbetsvillkor och hjälper er med vad som gäller under och efter försäljningsprocessen.

Avslutning av anställningsförhållanden: Om köparen inte avser att behålla personalen kan det bli nödvändigt att avsluta anställningsförhållandena. I så fall ska de anställda informeras i förväg och erhålla rättvisa kompensationer i enlighet med gällande lagar och avtal.

Behöver du få en värdering på ditt café?

Vi hjälper dig gärna med en värdering! Kontakta oss som cafémäklare i Stockholm idag!