Café mäklare Stockholm

Café mäklare stockholm

Köpa café i Stockholm?

Har du länge tänkt att du skulle vilja äga ett mysigt café i Stockholm? Även om du ser ett trevligt café är det inte bara att stega in och fråga om du kan köpa det. I så fall är det bättre att anlita oss på Fallai & Partners som är din café mäklare i Stockholm.

Som cafémäklare sammanför vi köpare och säljare med varandra. Vi hjälper båda parter att göra ett bra köp. Vår roll som café mäklare i Stockholm är att helt enkelt få köpare och säljare att träffas för ett viktigt och förutsättningslöst första möte, då ni kan ta reda på om det finns några förutsättningar för ett caféköp. Skulle ni komma överens om villkoren för ett caféköp så hjälper vi er med alla transaktioner och allt pappersarbete.

Anlita din cafémäklare i Stockholm

Vill du sälja ditt café och få ut så mycket som det bara är möjligt vid en försäljning bör du anlita Fallai & Partners. Vi är mycket erfarna cafémäklare Stockholm. Vi har arbetat som cafémäklare Stockholm i hela 33 år. Det har gjort att vi känner till den stockholmska marknaden så gott som utan och innan, och vi känner väl till vilka villkor och förutsättningar som caféägare har att arbeta med i Stockholm. Förutom den viktiga erfarenhet vi har, som arbetar som cafémäklare Stockholm, så vi ekonomisk utbildning inom bland annat marknadsföring, försäljning, redovisning och administration. Det gör oss till din trygga cafémäklare Stockholm.

Vilket café vill du ha?

Beroende på vilken slags café som du vill ha och på vilken plats i Stockholm som du vill ha caféet, så kan du göra så att caféet blir väldigt populärt och välbesökt. Generellt sett så är det bästa caféköpet det där du som köpare av café köper ett som redan är framgångsrikt och populärt. I så fall är det bara att fortsätta verksamheten på samma framgångsrika sätt som förut. Om du inte kan det, kan du antingen satsa på att göra caféet populärt med hjälp av fina bakverk och bröd. I så fall så kommer du att lyckas få kunder oavsett var i Stockholm som caféet finns, eftersom ryktet om goda bakverk och bröd, går snabbt i Stockholm. Och de som vill vistas en eller flera timmar på ett café är många.

maten kan tala för sig självt
café mäklare i stockholm

Ett cafébesök är på annat sätt än för dem som vill besöka en restaurang. På ett café är inredningen mycket viktigare än på en restaurang, om det inte är så att det handlar om en restaurang av den finare karaktären och som vill locka till sig affärsfolk och de som är villiga att spendera pengar på en fin middag ute. Servicen är också mycket viktigare än på en restaurang där “maten kan tala för sig självt”. Det är inte alla gånger som ett bakverk eller ett bakat bröd kan det, men det går om du kan göra exceptionellt goda bakverk och bröd. Ett annat sätt att lyckas med ett café är att göra verksamheten och bakverken ännu bättre än sin föregångare.

Behöver du få en värdering på din verksamhet eller fastighet?

Vi hjälper dig gärna med e värdering