Fastighetsmäklare

Vi är en komplett mäklerirörelse, därmed förmedlar och säljer vi även fastigheter och bostäder. För den privata marknaden såväl kommersiella fastigheter. Med vår goda erfarenhet kan vi säkerställa rätt pris för både säljare som köpare. Behöver du vidare hjälp står vi gärna till hands med en värdering, kontakta oss så hjälper vi till vidare!

Fastighetsmäklare
Fastighets mäklare
Fastighetsmäklare

När man väljer fastighetsmäklare är det viktigt att tänka välja de som du får störst förtroende av.

Fallai & Partners är en komplett mäklerirörelse, förmedlar och säljer allt ifrån bostadsrätter, villor, fritidsställen, hyreshus till affärsrörelser samt kommersiella lokaler/butiker.

Besök gärna objektsidan för att se vad som ligger ute just nu.

Eftersom att vi har en otroligt bred erfarenhet av en mängd olika fastigheter så kan vi garantera en unik expertis om du väljer oss som din fastighetsmäklare.

Vi har tidigare haft hand om objekt som Gripsnäs slott, Villor på Djursholm, Stocksund, Hyresfastighter på Östermalm och i Vasastaden, Fritidshus på Värmdö, bostadsrätter både i Vasastaden, Kungsholmen, Östermalm och Gärdet med flera.
Hör gärna av dig om du är intresserad av att sälja din fastighet eller bostad.

På denna sidan lägger vi ut det som ligger ute just nu. Vi sitter på ett brett kontaktnät, därmed går det även bra att kontakta oss för att lägga in en intresseanmälan i framtiden.

Behöver du få en värdering på din verksamhet eller fastighet?

Vi hjälper dig gärna med en värdering