Restaurang mäklare Stockholm

Letar du efter en restaurang mäklare i Stockholm som kan hjälpa dig att sälja eller köpa en restaurang? Som restaurangmäklare är vi specialister att sammanföra säljare och köpare inom restaurangbranschen för att underlätta till en smidig affär. 

Med vår gedigna kunskap om marknaden i Stockholm och vår erfarenhet av restaurangförsäljningar kan vi gott kalla oss för en pålitlig partner som kan hjälpa dig att maximera värdet av din restaurang eller hitta den perfekta restaurangen för dina behov och mål. Oavsett om du är en restaurangägare som vill sälja eller en entreprenör som söker efter en restaurang att förvärva, ser vi till att det blir en framgångsrik och lönsam affär.

Restaurang mäklare stockholm

Sälja restaurang i Stockholm

Om du överväger att sälja din restaurang i Stockholm finns det några viktiga faktorer att ta hänsyn till för att göra försäljningsprocessen så framgångsrik som möjligt:

  1. Förberedelse Innan du går vidare med att sälja bör du förbereda din restaurang för försäljning. Detta kan innebära att se över och förbättra verksamhetens ekonomiska dokumentation, marknadsföringsmaterial, samt att se till att inventeringen och utrustningen är i gott skick.

  2. Värdering: Vi hjälper till med att bestämma ett realistiskt försäljningspris för din restaurang. Som är rätt i förhållande till marknad. Detta gör vi genom att analysera tidigare resultat, tillgångar, platsens attraktivitet och andra faktorer som påverkar värdet. Med hjälp av detta, kommer får ni en riktig värdering av restaurangen. 

  3. Marknadsföring: Med oss skapas en marknadsföringsplan för att nå potentiella köpare. Detta kan inkludera att annonsera på relevanta plattformar, användande av sociala medier, samt sprida information till vårt nätverk. Vi är noga med att framhäva de unika försäljningsargumenten för din restaurang, såsom dess koncept, rykte, läge eller lojala kundbas.

  4. Diskretion: Om du inte vill att din försäljning ska bli allmänt känd är det viktigt att känna till att vi som restaurangmäklare ser till att upprätthålla konfidentialitet och endast dela information med seriösa köpare som har undertecknat konfidentialitetsavtal.

  5. Förhandlingar och överföring: När du får intresse från potentiella köpare, genomför vi en noggrann screening och säkerställer att det är seriösa och kvalificerade parter att förhandla med. Förhandlingar om försäljningsvillkor, betalningsstruktur och eventuell överlämningsperiod hanteras noggrant med juridisk rådgivning för att säkerställa en rättvis och framgångsrik överföring av ägandeskapet.

  6. Juridisk rådgivning: Vi bistår med rådgivning och ser till att upprätta avtal för att säkerställa att alla juridiska aspekter av försäljningen hanteras korrekt. Detta kan inkludera överföring av licenser och överensstämmelse med tillämplig lagstiftning.

Att sälja en restaurang kan ses som en komplex process, men med vår hjälp får ni stöd under hela processen. Genom att noggrant förbereda, marknadsföra och hantera försäljningen ser vi till att maximera möjligheterna till en framgångsrik försäljning av din restaurang i Stockholm.

Köpa Restaurang i Stockholm

Att köpa en restaurang är en betydande investering och det är viktigt att göra en genomtänkt och välinformerad affär. Genom att dra nytta av vår professionella rådgivning kan du öka dina chanser att hitta och förvärva den rätta restaurangen för dina behov och mål i Stockholm.

Om ni har en dröm eller vet vilket område ni vill ha er Restaurang, kan ni alltid kontakta oss så kan vi vara behjälpliga i prospekteringen och dra nytta av vårt nätverk!

Kontaktuppgifter:

 

Restauranger till salu i Stockholm

Vi har ständigt nya objekt ute för försäljning och till salu. Vill ni se mer om vad som ligger ute just nu kan ni titta på våra restauranger till salu. På denna sida kan man även se våra tidigare sålda objekt.

Lunchrestaurang eller öppet för middag?

En lunch- eller middagsrestaurang är en perfekt plats att njuta av en välsmakande och bekväm måltid under dagen eller kvällen. Oavsett om du önskar att ha en restaurang för besök under lunchrasten eller där man kan ha en trevlig middag med vänner eller familj, finns det många fördelar med att äga en en specialiserad lunch- eller middagsrestaurang.

En lunchrestaurang erbjuder vanligtvis ett brett utbud av snabba och läckra alternativ som passar den breda publiken, där man även kanske har en begränsad tid att äta. Lunchrätter som sallader, soppor, smörgåsar eller olika varmrätter som tillagas med färska ingredienser och en snabb service är positivt. Många lunchrestauranger erbjuder också dagliga eller veckovisa lunchmenyer med olika alternativ för att tillfredsställa olika smaker och kostpreferenser.

Å andra sidan kan en middagsrestaurang ge mer utrymme för besökaren att njuta mer av en avslappnad och mångsidig matupplevelse på kvällen. Middagsrestauranger har ofta en större meny med aptitretande förrätter, välsmakande huvudrätter och läckra efterrätter. Här kan man skapa en atmosfär som är mer inbjudande och avkopplande, perfekt för att njuta av en utsökt måltid tillsammans med vänner, familj eller för en romantisk middag.

 

Om du önskar öppna eller överta en lunchrestaurang, är det strategiskt att försöka köpa eller överta en lunchrestaurang så nära ett företags kontorskomplex som möjligt, alternativt nära industrier i till exempel Albano området, Vinsta industriområde, Spånga industriområde, Huddinge industriområde, Arlanda företagskomplex eller i Kista.

Det viktigaste är att lunchrestaurangen finns nära kontor och industrier för att dra till sig alla som önskar äta en snabb lunch under lunchrasten – ju närmare desto bättre. Samtidigt bör du som önskar överta en lunchrestaurang ha logistiken och praktiska förberedelser för att ta emot väldigt många gäster, så gott som samtidigt. Det ställer din förmåga för logistik, ordning och reda på prov.

För dig som vill sälja din restaurang

restaurangmäklare stockholm

Vill du sälja din restaurang och därmed vill få ut så mycket som det bara är möjligt vid en försäljning bör du se till att anlita oss som är erfarna restaurang mäklare i Stockholm. Vi har arbetat med restaurang mäkleri sedan 33 år tillbaka. Vilket har bidragit till att vi kan marknaden i Stockholm så gott som utan och innan. Vi känner till villkor och förutsättningar för restaurangerna i Stockholm.

Dessutom har vi som arbetar på Fallai&Partners en gedigen ekonomisk utbildning i marknadsföring, försäljning, redovisning och administration förutom den reella erfarenheten som vi har, vilket gör att vi är din trygga restaurangmäklare i Stockholm.

Behöver du få en värdering på din restaurang?

Vi hjälper dig gärna med en värdering