Restaurang mäklare Stockholm

Hitta restaurangmäklare
Restaurang mäklare stockholm

Funderar du på att antingen sälja eller köpa en restaurang (eller flera restauranger) i Stockholm? Då är du välkommen till Fallai & Partners som är restaurang mäklare i Stockholm. Som restaurang mäklare i Stockholm är vår roll att sammanföra köpare och säljare med varandra, för att båda ska kunna göra en bra affär som båda blir nöjda med.

Vår roll som restaurang mäklare i Stockholm är att helt enkelt få köpare och säljare att träffas för ett viktigt första möte där ni kan ta reda på förutsättningar för ett restaurangköp och om ni kan komma överens om villkoren för ett köp. Det gäller också att sammanföra rätt personer, – inte bara vem som helst – och det är där vi kommer in i bilden. Vi hjälper både er som vill köpa och er som vill sälja! Vi gör det genom att ta reda på vilka era önskemål är för att vi ska kunna matcha er på rätt sätt.

Välkommen att bläddra genom våra nuvarande objekt!

Anlita restaurang mäklare

Beroende på vilken inriktning som du funderar på att ha för en restaurang och var du vill ha den, kan du få restaurangen att bli riktigt populär och välbesökt. Men gemensamt för alla restauranger är att de har god mat, riktigt god mat. Om du har möjligheten att göra riktigt god mat, kan du nästan ha din restaurang var som helst i Stockholm, och ändå få gäster till den oberoende var i Stockholm den är. Har du talangen att göra god mat, kommer du att lyckas få kunder oavsett hur inredningen i restaurangen ser ut. I Stockholm går ryktet snabbt. Och gourmanderna är många, du vet de där som gillar välsmakande mat och som kan ta sig vart som helst bara för att äta mat som de gillar.

Lunchrestaurang med många besök

Om du önskar öppna eller överta en lunchrestaurang, är det strategiskt att försöka köpa eller överta en lunchrestaurang så nära ett företags kontorskomplex som möjligt, alternativt nära industrier i till exempel Albano området, Vinsta industriområde, Spånga industriområde, Huddinge industriområde, Arlanda företagskomplex eller i Kista. Det viktigaste är att lunchrestaurangen finns nära kontor och industrier för att dra till sig alla som önskar äta en snabb lunch under lunchrasten – ju närmare desto bättre. Samtidigt bör du som önskar överta en lunchrestaurang ha logistiken och praktiska förberedelser för att ta emoväldigt många gäster, så gott som samtidigt. Det ställer din förmåga för logistik, ordning och reda på prov.

MIddagsrestaurang med sittningar

Om det är så att du hellre vill ha middagsgäster till din restaurang bör du verkligen satsa på inredningen med sköna och bekväma möbler, linnedukar och framför allt satsa på en fin adress i innerstan. Ett undantag kan vara om du har en spektakulär och omtyckt plats där du vill förvärva restaurangen; nära vatten, på en fastighets tak i innerstan eller på en kulle med vy över Stockholm, eller liknande.

Mindre restaurang som nästan är ett hål i väggen

Vill du hellre köpa en mindre restaurang som inte kan ta emot så många gäster, bör du satsa på den där omtalade kokkonsten. Det bör vara mat som attraherar ungdomar som inte alls har behov av att sitta ner på en fin adress, och som heller inte har så stor budget att satsa på maten. Den bör vara god, populär och så bör du satsa på digital marknadsföring och take away-service.

För dig som vill sälja din restaurang
restaurangmäklare stockholm

Vill du sälja din restaurang och därmed vill få ut så mycket som det bara är möjligt vid en försäljning bör du se till att anlita oss som är erfarna restaurang mäklare i Stockholm. Vi har arbetat med restaurang mäkleri sedan 33 år tillbaka, och det dessutom i Stockholm, vilket har bidragit till att vi kan den stockholmska marknaden så gott som utan och innan. Vi känner till villkor och förutsättningar för restaurangerna i Stockholm.

Det finns knappt någon restaurang i Stockholm som vi inte har kontakter till och känner till. Dessutom har vi som arbetar som restaurangmäklare i Stockholm en gedigen ekonomisk utbildning i marknadsföring, försäljning, redovisning och administration förutom den reella erfarenheten som vi har, vilket gör att vi är din trygga restaurangmäklare i Stockholm.

Behöver du få en värdering på din restaurang eller café?

Vi hjälper dig gärna med en värdering